Kilpailutoiminta

Crista Mäkelä - Capuccino II.
Kuva: Pipsa Laine.
Anna Rapo - Asterix Zaccardi Kuva: Annika Haarajärvi

KILPAILUTOIMINNASTA

Seuramme järjestää kilpailutoimintaa koulu-, rataeste- ja kenttäratsastuksessa.

1-tasolla:

Kilpailuharjoitus ja seurakisat:  Seuratasolla tai kilpailuharjoituksena järjestetään kisoja kuukausittain useita kertoja vuodessa. Myös maastoratsastuksessa kisataan kelien salliessa.

Koketin Pokaali: Keväisin pidettävä seuran oma yhdistetty kiertopalkintokisa junioreille.

Powercup: Huhti-toukokuussa pidettävä yhdistetty kisa junioreille, seurakarsinta.

Seuramestaruudet

Pikkujunioreiden kilpailut

Seuracup: Osakilpailuja sennu- ja junnucupissa yhteensä kuusi vuosittain. Osakilpailut pidetään seurakisojen yhteydessä ja niissä kisataan vuorotellen esteillä ja koulussa. Cuppien tarkemmat säännöt löytyvät materiaalisalkusta.

2-tasolla:

(Vanha aluetaso) Kilpailuja pyritään järjestämään vuosittain 1-3 kertaa, kaikissa lajeissa.

3-tasolla:

(Vanha kansallinen taso) Seurallamme on kokemusta kansallisten kilpailujen järjestämisestä niin koulu- kuin kenttäratsastuksessa. Viime vuosina olemme kuitenkin keskittyneet 2-tason toimintaan. 12.6.2011 järjestimme viimeksi kansalliset kouluratsastuskilpailut.

Suomen Ratsastajainliitto - Kilpailijalle

KILPAILIJOIDEN TUKEMINEN

Kilpailijoiden tukemista toteutetaan pääasiassa kevätkokouksen yhteydessä jaettavin, ranking-pisteiden pohjalta määräytyvin stipendein. Kaikkiaan jaettava summa on noin 500 euroa, joka jaetaan lahjakortteina ratsastajien kesken. Summasta myönnetään lisäksi yksi ns. vuoden nousukas -stipendi, jolla palkitaan hyvin uutena kisaajana menestynyt ratsukko (ranking-kärjen ulkopuolelta).