Valmennustiimi Team AR

Team AR on Alavuden Ratsastajat ry:n valmennustiimi, johon valitaan vuosittain 5-10 ratsukkoa hakemusten perusteella. Tiimi kootaan seuramme tavoitteellisesti valmentautuvien alle 25-vuotiaiden ratsastajien joukosta. Team AR:n toiminta tapahtuu Alavuden Ratsastajat ry:n hallituksen alaisuudessa. Team AR:n toimikausi kestää aina kaksi vuotta kerrallaan. Toimikauden päätteeksi tehdään toimintakertomus eli yhteenveto kuluneen kauden toiminnasta. Team AR:n jäsenet ylläpitävät kauden aikana valmennus- ja kilpailublogia. Team AR järjestää noin kerran kuukaudessa tapaamisen. Tapaaminen voi sisältää esimerkiksi valmennuksen, ratsastuksen videointia, luennon, vierailun; millainen toiminta koetaan mielekkääksi ja tarpeelliseksi.

Team AR -valmennustiimin jäsenet sitoutuvat mm. valmentautumaan säännöllisesti ja osallistumaan Ryskööt-tapahtuman talutusratsastukseen. Jäsenet ovat velvoitettuja pitämään valmennus- ja kilpailupäiväkirjaa, jota vastaan tuetaan rahallisesti valmennus- ja kilpailukuluissa.